Aanmelden Personal Trainingen

Voor het aanmelden van Personal Trainingen kan onderstaand stappenplan worden gevolgd. Hetzelfde geld voor de overige 1 op 1 Coachings trainingen zonder lesrooster. Ook voor andere vragen zoals; voedingsadvies, het geven van bedrijfsfitpresentaties of andere zaken kun je een berichtje sturen of mailen.

1. Stuur een bericht

Stuur een berichtje via 0624411625 of mail naar pt@leefstijlcoachchris.nl. Vermeld in je berichtje/mailtje direct wat je vraag is en maak een korte samenvatting van je doelen. Hierdoor kunnen wij zo snel mogelijk kijken welke vorm van training het beste past bij je wensen en doelen.

2. Plannen van intake

Nadat we het mailtje/berichtje hebben ontvangen proberen we zo snel mogelijk hierop reactie te geven. We zullen dan eerst een intake plannen om de algemene gezondheid te bespreken en samen doelen op te stellen.

3. Training

Na de intake beginnen we echt met trainen! We bespreken welke dagen/tijden de voorkeur hebben en plannen de trainingsmomenten in. De Personal Trainingen zijn af te nemen in trainingen van 30 minuten en 60 minuten.

4. Evaluatie

Na een aantal trainingen plannen we meetmomenten om te kijken hoe het met de progressie staat. Tussendoor zullen we al evalueren zodat er eventueel bijgestuurd kan worden mocht dat nodig zijn.

Voor het afmelden of verzetten van Personal Trainingen dient minimaal 24 uur voor aanvang van de training een berichtje te worden gestuurd. Stuur mij een berichtje via ( R: 0633173910 ) ( C: 0624411625 ) of mail naar pt@leefstijlcoachchris.nl.

Direct aanmelden voor een Personal Training?

Aanmelden Groepslessen

Aanmeldingen voor de groepslessen verlopen via de Virtuagym app. Virtuagym is een gratis app in de app store. De groepslessen die worden aangeboden zijn in de app verwerkt. Zo ontstaat er een overzicht wanneer de lessen worden gegeven en kan er direct aangemeld aangemeld worden. Om gebruik te maken van de Virtuagym app is er een persoonlijk account nodig, om een account aan te maken hebben wij een aantal gegevens nodig. 

1. Stuur een berichtje

Voordat je gebruik kunt maken van de Virtuagym hebben wij een aantal gegevens nodig. Stuur een whatsapp naar één van ons met de onderstaande gegevens. ( R: 0633173910 ) ( C: 0624411625 )

Voornaam, achternaam, e-mailadres en geboortedatum. 

 Via je mail krijg je een activatie link om de app te downloaden ( kan ook in  de spam terecht komen )

2. Aankoop losse les / strippenkaart / abonnement

Je kunt na het downloaden van de app via ”webshop” een losse credit / 10-rittenkaart en abonnementen aanschaffen waarmee je kunt aanmelden voor de groepslessen;
– Wod
– Circuit
– BBB (Buik, Billen, Benen)
– Powerboxing.
Voor de les ” Zwanger & mama en fit ” geldt een andere credit.

Afmelden voor een groepsles gaat ook via de Virtua gym app. Je klikt op de les waarvoor je bent aangemeld en kiest voor afmelden. Let op: bij afmelding binnen 4 uur voor aanvang van de les wordt het volledige bedrag van aanmelding in rekening gebracht.