Aanmelden Personal Trainingen

Voor het aanmelden van Personal Trainingen kan onderstaand stappenplan worden gevolgd. Hetzelfde geld voor de overige 1 op 1 Coachings trainingen zonder lesrooster. Ook voor andere vragen zoals; voedingsadvies, het geven van bedrijfsfitpresentaties of andere zaken kun je een berichtje sturen of mailen.

1. Stuur een bericht

Stuur een berichtje via 0624411625 of mail naar pt@leefstijlcoachchris.nl. Vermeld in je berichtje/mailtje direct wat je vraag is en maak een korte samenvatting van je doelen. Hierdoor kunnen wij zo snel mogelijk kijken welke vorm van training het beste past bij je wensen en doelen.

2. Plannen van intake

Nadat we het mailtje/berichtje hebben ontvangen proberen we zo snel mogelijk hierop reactie te geven. We zullen dan eerst een intake plannen om de algemene gezondheid te bespreken en samen doelen op te stellen.

3. Training

Na de intake beginnen we echt met trainen! We bespreken welke dagen/tijden de voorkeur hebben en plannen de trainingsmomenten in. De Personal Trainingen zijn af te nemen in trainingen van 30 minuten en 60 minuten.

4. Evaluatie

Na een aantal trainingen plannen we meetmomenten om te kijken hoe het met de progressie staat. Tussendoor zullen we al evalueren zodat er eventueel bijgestuurd kan worden mocht dat nodig zijn.

Voor het afmelden of verzetten van Personal Trainingen dient minimaal 24 uur voor aanvang van de training een berichtje te worden gestuurd. Stuur mij een berichtje via 0624411625 of mail naar pt@leefstijlcoachchris.nl.

Direct aanmelden voor een Personal Training?

Aanmelden Groepslessen

Het aanmelden voor groepslessen gaat allemaal via de FITsociety app. De FITsociety app is een gratis app in de app store. De groepslessen die worden aangeboden zijn in de app verwerkt. Zo heb je overzicht wanneer de lessen worden gegeven en kan je direct aanmelden. Hieronder wordt het stappenplan beschreven voor het aanmelden van de groepslessen via de FITsociety app.

1. Download de app

Voordat je gebruik kunt maken van de FITsociety app moet je deze eerst downloaden. Zoek in de appstore van je telefoon naar FITsociety en kies dan de app FITsociety – Fitness oefeningen & Voeding tracken. Je kunt de FITsociety app hier downloaden voor Android en voor iPhone.

2. Zoek op trainers

Je kunt na het downloaden van de app een account aanmaken met hierin je eigen gegevens. Vervolgens kun je kiezen voor een trainer. Zoek bij trainers op Christian de Die. Wanneer je de trainer hebt gekozen kun je verder met je account tot de aanmelding volledig voltooid is.

3. Kies een groepsles

Om de groepslessen in te zien kan je op de kalender klikken. Hierin worden per dag alle geplande lessen weergegeven. Je kunt op de desbetreffende les klikken waarvoor je wilt aanmelden. Bij bevestiging en betaling van de les kun je kiezen voor een losse les via iDEAL of betaling via strippenkaart of abonnement.

4. Aankoop strippenkaart of abonnement

In het winkelmandje staan alle gekozen producten en diensten opgesomd; dit zijn de strippenkaarten of abonnementen. Je kunt deze producten via de app aankopen met iDEAL. Na aankoop staan de strippen of het actieve abonnement op je profiel onder de aankoopgeschiedenis.

Afmelden voor een groepsles gaat ook via de FITsociety app. Je klikt op de les waarvoor je bent aangemeld en kiest voor afmelden. Let op: bij afmelding binnen 4 uur voor aanvang van de les wordt het volledige bedrag van aanmelding in rekening gebracht. Bij afmelding voor 4 uur van aanvang van de les moet je een berichtje sturen via de FITsociety app. Je krijgt dan het tegoed van aanmelding teruggestort op je account (dit gaat niet automatisch!).