Kindertraject - Word je eigen superheld

In samenwerking met Kindercoach De Zeeuwse Pluim hebben wij een uniek traject ontwikkeld. Dit traject is voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar die het lastig vinden om voor zichzelf op te komen of waar hun onzekerheid hen belemmert in het dagelijks leven.

Door sportoefeningen te combineren met ‘denk’ opdrachten en rollenspel, kunnen we maximaal resultaat behalen om uw kind(eren) zich zekerder te laten voelen in het dagelijks leven. De specialisatie van Nicole als kindercoach met diverse specialisaties gecombineerd met de specialisatie van Romy als sportcoach worden samengevoegd waardoor er gestreefd kan worden naar mooie resultaten.

Het traject bestaat uit 6 trainingssessies van 60 minuten. Er worden maximaal 6 deelnemers per traject toegelaten om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Iedere sessie is uniek en verschillende onderwerpen zullen aan bod komen in de lopende 6 weken. De oefeningen die we tijdens de trainingen doen, worden teruggekoppeld naar situaties in het dagelijks leven, waardoor uw kind(eren) ze thuis en op school kan inzetten.

De aanmeldingen voor het traject zijn al gestart, er zijn een aantal plekken beschikbaar en vol is vol.

De lessen staan gepland op woensdag 9 september, 16 september, 23 september, 30 september, 7 oktober en 14 oktober van 16:00-17:00 uur. Wil je meer informatie ontvangen over het traject? Mail dan gerust naar info@kindercoachdezeeuwsepluim.nl of stuur een berichtje naar 06-30693236.

foto 02 kindertraject word je eigen superheld
foto 03 kindertraject word je eigen superheld