Overname Girya Sport Zeeland

‘Wij hebben iets te vieren!’ Met enthousiasme en veel trots mogen we met jullie delen dat Christian de Die Leefstijl Coaching gaat groeien door een overname. Per 1 juli 2019 heeft Christian de Die Leefstijl Coaching namelijk Girya Sport Zeeland overgenomen.

Wat betekent dit nou precies? Voor de groepslessen verandert er eigenlijk niets. Alleen dat er veel kennis over verschillende oefeningen zal bijkomen en dit voor nog meer variatie zal zorgen in de lessen.

Op het gebied van personal trainingen zal er flink uitgebreid worden en zal er bij de personal trainingen ook met een nieuw concept gewerkt gaan worden. Willem van Eijl, oprichter van Girya Sport Zeeland en ontwikkelaar van zijn eigen concept, traint klanten op een andere manier dan de meeste personal trainers. Hierdoor wordt er sneller progressie gemaakt, maar kan er ook specifiek worden getraind om lichamelijke klachten te verhelpen. Dit nieuwe concept gaat gecombineerd worden met de huidige werkwijze waardoor er een totaalpakket ontstaat.

Christian en Romy zijn al druk bezig met het opdoen van kennis over dit nieuwe concept, maar Willem zal het komende jaar nauw verbonden blijven om alle kennis en ervaring over te dragen. Wij zijn heel blij met deze ontwikkeling en we hopen dat door de samenkomst van passies en kennis we nog meer mensen kunnen begeleiden naar een betere leefstijl.

foto 02 overname girya sport
foto 03 overname girya sport