Het bedrijf

Introductie

In 2016 is Christian de Die Leefstijl Coaching opgestart door Christian in Terneuzen. Christian zat op dat moment in zijn examenjaar van de sportopleiding op het CIOS in Goes. Hij koos ervoor om een minionderneming op te starten. Hij begon met het geven van één bootcamp in de week met wat aangekochte materialen in een gymzaal. Dit aanbod sloeg aan en al snel volgde er meerdere lessen. Na het behalen van zijn CIOS diploma kon hij zich nu vol richten op deze minionderneming. Na jaren werken en vele bijbaantjes om alle investeringen te kunnen bekostigen is deze minionderneming uitgegroeid tot een fulltimebaan.

foto 01 het bedrijf
foto 02 het bedrijf

In de loop van de jaren is het aanbod flink gegroeid, waardoor het nu mogelijk is iemand op verschillende gebieden van leefstijl te coachen. Kennis van voeding, beweging, rust en ontspanning zorgen voor een totaal aanbod.

Vanaf 2019 werden de activiteiten en verantwoordelijkheden te veel voor één fulltimebaan. Vandaar dat Romy op dat moment is mee gaan werken binnen het bedrijf. Hiervoor gebeurde dit al op ondersteunende basis, maar om het bedrijf echt verder te laten groeien was hier meer voor nodig.

Op dit moment runnen we samen het bedrijf, ieder zijn eigen taken maar samen verantwoordelijk voor de activiteiten en het succes!

Missie / visie

Christian de Die Leefstijl Coaching streeft er naar om zo veel mogelijk klanten gezonder en fitter te maken met coaching op kwalitatief hoog niveau. Binnen de regio wilt het bedrijf een belangrijke speler worden op het gebied van verbetering van vitaliteit.

Christian de Die Leefstijl Coaching biedt voor iedere doelgroep de gewenste coaching op het gebied van beweging, voeding en advies. Gewenste coaching betekent net een stap extra zetten zodat de doelen van de klant behaald kunnen worden. Bij Christian de Die Leefstijl Coaching komt kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast staat een persoonlijke manier van coaching voorop.

foto 03 het bedrijf
0
Jaar ervaring
0
Groepslessen per week
0
Sporters per week
0
Personal Training klanten

Trainers

foto 01 trainers

Christian de Die

Ik ben Christian de Die, 25 jaar en sinds 2016 eigenaar van Christian de Die Leefstijl Coaching. Iets wat begon als miniondernemening tijdens mijn opleiding aan het CIOS te Goes, is ondertussen uitgegroeid tot mijn grootste bezigheid. Inmiddels help ik vele mensen met het behalen van sportieve doelen op verschillende manieren.

Als Leefstijl Coach vind ik het belangrijk dat mensen bewust worden van de keuzes die ze maken op het gebied van bewegen, voeding en ontspanning. Doormiddel van vakkennis, persoonlijke aandacht en een breed aanbod van verschillende diensten, kan ik mensen hierin ondersteunen.

Zelf ben ik al sinds jonge leeftijd bezig met sport. Voornamelijk wedstrijdzwemmen en sinds een aantal jaar ben ik actief binnen de waterpolo en speel ik bij Heren 1 van Z&PC de Schelde.

“Mijn sportkennis en energie deel ik met plezier, het trainen en begeleiden van mensen is dan ook mijn passie.”

Opleidingen:
– CIOS Goes | 2012-2016
– Gewichtsconsulent Hamelcollege | 2016-2017

Certificaten:
– Blok A Fitness | Instructeur
– Blok B Fitness | Personal Trainer
– Blok C SBG | Leefstijl Coach
– Sportverzorger

– Fysieke Trainer A
– Gewichtsconsulent
– Sportmassage | Triggerpoints
– Fitnesstrainer Oncologie

Romy de Bruijne

Ik ben Romy de Bruijne, 24 jaar en de vriendin van Christian. Na het afronden van mijn opleiding Technische Bedrijfskunde in 2019 heb ik een grotere rol gekregen binnen Christian de Die Leefstijl Coaching.

Tijdens de groei van Christian de Die Leefstijl Coaching de afgelopen jaren heb ik al verschillende bedrijfsgerichte zaken voor mijn rekening genomen. Daarnaast heb ik me ook op zaken als social media en offline promotie gericht. Na het afronden van mijn studie kon ik mijzelf hier nog meer op focussen waardoor extra kansen op ons pad zijn gekomen.

foto 02 trainers

Van jongs af aan sportte ik al graag, wedstrijdzwemmen, dansen en later fitness en bootcamps. Na het overnemen van een aantal bootcamps was ik zo enthousiast dat ik nu zelf ook trainingen geef. Ik sta achter de trainingsmethodes en streef zelf altijd naar verbetering.

“Ik hoop dat ik met mijn doorzettingsvermogen en motivatie anderen kan inspireren en dit kan omzetten in leuke trainingen en goede resultaten.”

Opleidingen:
– Technische Bedrijfskunde | 2015-2019

Certificaten:
– Fitnesstrainer A
– Zwanger & Fit

Direct aanmelden voor een Personal Training?

Locatie

Christian de Die Leefstijl Coaching is gevestigd in een loods van zo’n 300 vierkante meter aan de Haarmanweg 25 in Terneuzen. De locatie bevindt zich in het Business Park Terneuzen (in het oude Philips gebouw). Bent u benieuwd naar de locatie? Kom gerust eens een kijkje nemen. Hieronder enkele sfeerfoto’s van de locatie.