Coachingstrajecten

Het is vaak lastig om de balans te vinden tussen gezonde voeding, beweging, voldoende rust en daarnaast ook gewoon je werk/studie en sociale leven. Binnen Christian de Die Leefstijl Coaching kunnen wij je helpen om de juiste balans te vinden en te coachen doormiddel van coachingstrajecten. Tijdens een coachingstraject wordt er aan de hand van vooropgestelde doelen gewerkt aan gewichtsregulatie, voeding, slaapmanagement, stressmanagement en gezond bewegen. Deze factoren zorgen er namelijk voor dat je de nieuwe gewoontes ook op de lange termijn vol kunt houden. Enkele veel voorkomende doelstellingen van de coachingstrajecten zijn afvallen, spieropbouw en de conditie verbeteren.

Afvallen

Heb jij als doel om een aantal kilo af te vallen? Dan ben je bij Christian de Die Leefstijl Coaching aan het juiste adres. Of het nu gaat om een aantal kilo in korte periode of een groter aantal op lange termijn, wij kunnen je helpen! Allereerst kun je kiezen voor een traject met Personal Training en kun je deze uitbreiden met een op maat gemaakt voedingsschema of volledige leefstijlcoaching. Train je liever in een groep? Dan kun je ook kiezen om als aanvulling deel te nemen aan de groepslessen om een aantal kilo kwijt te raken. Of je nou kiest voor een traject met Personal Training of de groepslessen, het zijn allebei goede manieren om een aantal kilo kwijt te raken. Daarnaast zorgen wij voor de extra motivatie en juiste begeleiding zodat het afvallen nog makkelijker is vol te houden.

foto 02 coachingstrajecten
foto 03 coachingstrajecten

Spieropbouw

Is het jouw doel om spieren op te bouwen? Dan zijn er binnen Christian de Die Leefstijl Coaching verschillende mogelijkheden. In een coachingstraject met Personal Training kijken we samen naar de beste manier van trainen en op welke verschillende spiergroepen de focus moet worden gelegd. Verder wordt er gekeken naar de juiste voeding en je rustmetabolisme om tot een effectieve manier van spieropbouw te komen. Ook in combinatie met de groepslessen is het mogelijk spieropbouw te realiseren. Bij de groepsles Bootcamp worden bijvoorbeeld bijna alle spiergroepen aangepakt. Daarnaast heeft het trainen van je uithoudingsvermogen ook een gunstig effect op je spieropbouw.

Conditie

Een goede conditie is essentieel om je fit te voelen in het dagelijks leven. Maar je conditie verbeteren is nog niet zo makkelijk. Vaak is er meer voor nodig dan gewoon een stukje hardlopen. Je conditie is namelijk afhankelijk van verschillende factoren als je kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen, en kan je opbouwen door je lichaam regelmatig te blijven prikkelen. Bij Christian de Die Leefstijl Coaching kunnen we je helpen met het op peil brengen van je conditie. Doormiddel van een coachingstraject in combinatie met Personal Trainingen of één van onze groepslessen zorgen we ervoor dat je conditioneel fitter wordt en je eindelijk die obstacle run of tien kilometer hardlopen zonder problemen aankan.

foto 04 coachingstrajecten

Heeft u interesse in één van bovenstaande diensten? Of heeft u een vraag? Stuur mij een berichtje via 0624411625 of mail naar pt@leefstijlcoachchris.nl.