Massages

Naast beweging en voeding is ontspanning/rust een belangrijke pijler voor de algemene vitaliteit. Om het leefstijl coaching aanbod compleet te maken, kunnen wij naast de diensten op het gebied van voeding en beweging ook massages aanbieden. Christian heeft de afgelopen jaren diverse cursussen succesvol afgerond op het gebied van massages. Hierdoor is het mogelijk om zowel sportmassages, als welnessmassages en triggerpoint behandelingen aan te bieden. Massages hebben verschillende gezondheidsvoordelen. Denk hierbij aan soepelere spieren, verbetering van de bloedcirculatie, het afvoeren van afvalstoffen en het bevorderen van de slaapkwaliteit en concentratie.

Sportmassage

Bij een sportmassage worden diepliggende spieren behandeld, om zo de spierspanning, vastzittende spieren en spierknopen na inspanning te verwijderen. De afvalstoffen die zijn opgehoopt in de spieren kunnen pijn of kramp veroorzaken. Wanneer deze spieren intensief gemasseerd worden, beïnvloedt dit de stofwisseling en herstellen de spieren sneller.

foto 01 massages
foto 02 massage's

Welnessmassage

Tijdens de wellnessmassage komt u helemaal tot rust. Naast de behandeling wordt er gebruik gemaakt van speciale oliën, geuren en ontspannende muziek. De massages zijn gericht op het herstellen van de energiestroom in het lichaam en het stimuleren van de bloedsomloop zodat de afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd.

Triggerpoint behandeling

Bij een triggerpoint behandeling worden specifiek de knopen in de spieren aangepakt zodat de spanning in dat deel van de spieren afneemt. De knopen ontstaan door samentrekking in een deel van de spieren waardoor er op dat stukje een verminderde bloedtoevoer is. Dit zorgt voor een verminderde aan- en afvoer van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen. Triggerpoint behandeling is een zeer effectieve methode bij verschillende uiteenlopende klachten als hoofdpijn, nek-, rug- en schouderklachten.

foto 03 massages

Alle soorten massages en behandelingen zijn € 25,00 voor 30 minuten en € 45,00 voor 60 minuten. Heeft u interesse in één van bovenstaande diensten? Of heeft u een vraag? Stuur mij een berichtje via 0624411625 of mail naar pt@leefstijlcoachchris.nl.