Resultaat Cato

Bijna een jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij Christian. Na een tijdje vertelde Christian mij over de persoonlijke voedingsschema’s die hij maakt. De keuze voor gezonde en gevarieerde voeding was de juiste stap voor mij.

Door eerst een week een voedingsdagboek bij te hebben gehouden heeft Christian daarna een persoonlijk voedingsschema opgesteld. Hierbij heeft hij echt rekening gehouden met mijn voorkeuren, wat ik erg fijn vond. In het schema stond per dag wat je als ontbijt, lunch, diner en aan tussendoortjes kon eten. Het schema was goed te volgen en door de verschillende recepten die erin zaten was het erg gevarieerd.

Omdat ik als student op kamers woon maakte Christian elke week ook een trainingsschema. Door het voedingsschema te combineren met het trainingsschema en groepslessen van Christian merkte ik al snel resultaat. Ik merkte dat ik meer energie had en voelde mezelf veel fitter. Ook tijdens het voetballen merkte ik al snel dat ik alles veel beter kon volhouden. Ik kreeg hierdoor alleen nog maar meer motivatie om door te gaan. Ik kan dit dus zeker aan iedereen aanraden!