Resultaat Marjolein

In juni 2017 ben ik bij Christian gaan trainen. Toen het basketbalseizoen was afgelopen zocht ik met wat teamgenootjes iets om in de zomer te blijven sporten. We hebben toen gekozen voor Bootcamps bij Christian. Na de eerste les hebben we met z’n allen wel een week spierpijn gehad. Ondanks de spierpijn vonden we het allemaal heel leuk en zijn we de zomer blijven bootcampen.

Na mijn 2de zwangerschap bleef ik last houden van wat blessures waarbij snel duidelijk werd dat krachttraining hierbij erg goed zou zijn. Bij de start van het nieuwe seizoen ben ik dus blijven bootcampen. Langzaam maar zeker merkte ik dat ik wat fitter en sterker werd. Al was dit nog altijd niet hoe ik het eigenlijk zou willen. Met mijn zwager, met wie ik vaak samen sport, werd besloten dat we de stap richting Personal Training wilden zetten. Mijn grootste doel was afvallen en hier kon ik wel een stok achter de deur bij gebruiken. Christian werd deze spreekwoordelijke stok en zo’n drie maanden verder ben ik 10 kilo lichter.

De trainingen samen met wat aanpassingen in mijn eetpatroon, ook op advies van Christian, zorgen ervoor dat het nu eindelijk lukte om af te vallen. Ik ben een enorme snoeper, maar door het fijne eetschema lukte het makkelijker om de zoetigheid te weerstaan. Ik drink nu zelfs koffie zonder suiker. Dit was voor een zoetekauw als ik al een hele overwinning.

Christian is een ontzettend betrokken trainer met een hele persoonlijke benadering. Zijn oefeningen moeilijk, dan bedenkt hij een variant om er in kleine stapjes toch naartoe te werken. De oefeningen vertalen zich direct naar situaties die ik op het basketbalveld tegenkom. Ook houdt hij zelfs het wedstrijdschema in de gaten om de trainingen hierop aan te passen en zal hij altijd vragen naar hoe de wedstrijden verlopen zijn. Tijdens het basketballen heb ik enorm veel profijt van de trainingen bij Christian. Het is super belonend om te merken dat na 20 jaar basketballen en 2 kinderen er nog altijd progressie is op het gebied van kracht en explosiviteit.