Resultaat Michel

Al jaren probeer ik af te vallen. Vaak zonder succes. Als het al lukte was het vaak van korte duur. Een jaar of vijf geleden liep ik erg veel. Veel duurlopen van 10+ km en regelmatig obstacle runs. Op een gegeven moment kreeg ik de ene na de andere blessure en sportte ik bijna niet meer. Hierdoor raakte ik alle plezier in sporten kwijt.

Uiteindelijk ben ik in 2017 een paar keer met mijn vrouw en haar zus meegegaan naar de bootcamps bij Christian, omdat zij zo enthousiast waren. Bootcamp bleek precies in mijn straatje te zijn. Conditioneel en qua kracht ging ik ineens met sprongen vooruit. Uiteindelijk ben ik samen met mijn schoonzus Marjolein gestart met Personal Training. Met het persoonlijke eetschema (meer richtlijnen dan regels!) heb ik mijn eetgewoontes verandert.

Christian is erg goed in motiveren. Hij laat je je grenzen verleggen op een subtiele wijze en zijn trainingen zijn nooit hetzelfde. Sinds de Personal Triainingen is mijn vetpercentage flink gedaald.  Ik ben 4 riemgaatjes verder en ben fitter en sterker dan ooit. Ik kan ook weer blessurevrij hardlopen en heb zelfs geen steunzolen meer nodig. Christian heeft het heel makkelijk gemaakt om af te vallen en weer fit te worden.